Flexibel kunnen organiseren geeft hogere opkomst

Care for Human is een flexibele organisatie, ook in de uitvoer. Programma’s kunnen op verschillende locaties plaatsvinden.

  • In company of op locatie. Care for Human organiseert al vanaf 25 deelnemers op één dag de healthcheck of leefstijltraining op locatie. Dit kan de werklocatie zijn, maar kan in principe overal in Nederland plaatsvinden.
  • Op eigen locatie. Bij lagere aantallen of indien wenselijk, kunnen de deelnemers gebruik maken van de Care for Human praktijklocaties. Werknemers ontvangen dan bijvoorbeeld een bon en kunnen daarmee in een bepaalde periode een afspraak maken op een praktijklocatie om daar een healthcheck of leefstijlprogramma te volgen. De bedrijfsrapportage vormt hierin geen belemmerende factor.

Ook voor het plannen van de deelnemers zijn er verschillende mogelijkheden;

  • Vrije inloop. Dit gebeurt vaak tijdens een gezondheidsmarkt, een themadag of als onderdeel van een vergadering.
  • Inboeken via een afsprakenformulier. Bij werkgevers waar men bijvoorbeeld een kantine heeft waar het personeel altijd eet, of een hoofdingang met een balie waar iedereen langs komt, komen dan intekenlijsten te liggen waar mensen hun naam achter een beschikbare tijd kunnen invullen.
  • Inboeken via internet. Via een centrale site kunnen werknemers dan middels een inlogcode hun afspraak plannen in een elektronische agenda. Door hun e-mailadres ook in te vullen, ontvangen de deelnemers direct een bevestigingsmail met de datum en de tijd van hun afspraak.