Een healthcheck is als een maatpak; het moet goed passen

Meten is weten, zowel voor de werkgever als voor de werknemer. De meeste mensen zijn niet of onvoldoende op de hoogte hoe het gesteld is met hun gezondheid. Pas als er klachten ontstaan, worden er stappen ondernomen om de gezondheid te verbeteren. Door mensen bewust te maken van hun persoonlijke gezondheidssituatie kunnen veel klachten voorkomen worden.

Uiteraard is een werknemer primair zelf verantwoordelijk voor zijn of haar gezondheid, maar de invloed op de gezondheid van een werknemer van stress en/of een slechte arbeidsomgeving kan zeker niet onderschat worden. Een healthcheck geeft een goed beeld over hoe het er met de gezondheid voor staat. Wij adviseren om binnen de healthcheck (inhoudelijk) onderscheid te maken in het personeel. Bijvoorbeeld tussen administratief en uitvoerend personeel. Er kunnen dan ook verschillende soorten healthchecks binnen uw organisatie plaatsvinden.

Deze op maat gemaakte healthchecks biedt Care for Human juist aan. Dit betekent dat wij in overleg met u een pakket van screeningen samenstellen die voor u en uw werknemer zinvol zijn. Na het verrichten van de healthcheck ontvangt u van ons een uitgebreide bedrijfsrapportage, waardoor u direct kunt zien wat binnen uw organisatie de kritieke punten zijn. In overleg kan dan besloten worden wat voor u eventuele vervolgstappen kunnen zijn.